Hasizom fejlesztő – és regeneráló tanfolyam

Hasizom fejlesztő – és regeneráló tanfolyam

„Egy tanfolyam, ahol megtudhatsz minden fontosat a hasizom szerkezetéről, működéséről, fejleszthetőségéről. elsajátíthatod a leghatékonyabb hasizomerősítő gyakorlatokat, melyeket otthonodban végezhetsz nap mint nap..

A terhesség alatt nagyon sok esetben sérül az egyenes hasizom, eltávolodik egymástól a köldök vonalában, függőleges irányban. Ennek rengeteg oka lehet, amelyeket azonban kiküszöbölni nem lehet. A hasizomnak esztétikai funkciója mellet kitámasztó és megtámasztó szerepe is van. Ha sérül, sajnos nem tudja ellátni feladatait, amely nagyon megnehezítheti az anyukák életét és bizony a baba emelgetése miatti fokozott terhelés miatt komoly betegségek is kialakulhatnak (pl.: sérvek, vizelet-visszatartási problémák).

Ha megtanuljuk helyesen használni az izmainkat és a megfelelő gyakorlatokat végezzük, a hasizmok képesek megerősödni és az izmok közötti rés minimálisra csökkenthető. „

forrás: loveyourbelly.hu


Boldogsággal tölt el, hogy az életemben történt változások következményeképp, a LoveYourBelly oktató csoporthoz tartozom én is :)
Nagy szerelem ez a téma, és örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre, és a kidolgozójára, Bagyinka Tímeára.

A szétnyílt hasizom (rectus diastasis) természetes velejárója a várandósságnak. Utána, viszont ha nincs kezelve, problémát okozhat, pl: hasfali és gerinc sérv.
Várandósságtól függetlenül, nagyobb hasnál, kötőszöveti gyengeségnél, mellette mozgásszegény életmódnál, ha hasfal tónustalan,(pocakos férfiaknál is) szintén előfordulhat.
A Loveyorbelly módszer, hatékony megoldást kínál erre. 10 emberből, 9ünket érinthet ez az állapot.

Ajánlott:

  • rectus diastasis- szétnyílt hasizom esetén
  • várandósság alatt
  • szülés után
  • ha várandósságra készülsz
  • derekfájás esetén
  • szeretnél erős, laposabb hasat
  • hiába edzel, nem változik a hasfalad állapota

Tehát, ha szeretnéd, hogy hasfalad újra elássa eredeti, tartó funkcióját, mozgásszegény az életmódod, és /vagy megelőzés céljából, kortól függetlenül.

A tanfolyamon egyszer kell részt venni, utána otthon gyakorolhatod a technikát, illetve beépítheted saját életmódodba, edzésformádba.

A csoportos tanfolyam: 8000 Ft

Magánóra: 12000 Ft/ fő (max. 3 fő)

A csoportos órák, időpontok, helyszínek az aktuális/órarend menüpont alatt találhatóak.